LUCIAN

Penseur

Acties

Ik kan me heel goed voorstellen dat u voorzichtig te werk gaat wanneer het gaat om het uitbesteden van diensten die met uw financiën te maken hebben. Om de drempel enigszins te verlagen biedt LUCIAN (introductie)acties aan zodat u kosteloos en zonder verplichtingen de diensten kunt uitproberen.


Ondernemer

❖ Quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's
Uw accountant eenmalig double checken of gewoon benieuwd naar wat mijn dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?.
De quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's richt zich op uw jaarrekening en resultatenrekening en licht deze door op de meest vitale punten. Zo krijgt u kosteloos een objectief beeld van de huidige stand van zaken.
Meer informatie

❖ Mystery Guest
Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe een afnemer het zaken doen met uw organisatie ervaart maar er nog nooit praktische invulling aan gegeven?.
Ik bied u eenmalig, kosteloos en zonder verdere verplichtingen de mogelijkheid gebruik te maken van 'Mystery Guest by LUCIAN'.
Meer informatie


Particulier

❖ Hoeveel ben ik waard?
LUCIAN biedt u eenmalig volledig zicht op uw vermogenspositie. Uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven worden volledig in kaart gebracht zodat u kosteloos antwoord krijgt op de vraag; hoeveel ben ik waard?.
Meer informatie