LUCIAN

Penseur

Bedrijfseconomisch advies

Onafhankelijk en objectief

LUCIAN ondersteunt ondernemers in hun streven naar optimalisatie van hun rendement. Dit ondersteunen kan op diverse manieren, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

❖ Het bepalen van de consumentenprijs van een nieuw product welke u voornemens bent uit te gaan zetten in een sterk bezette markt.
❖ Het selecteren van de meest gunstige financiering, wanneer u bijvoorbeeld een nieuw productiemiddel extern wilt gaan financieren.

Het verstrekte advies en de manier waarop het advies tot stand komt, is afhankelijk van uw hulpvraag. Zo is het bepalen van een consumentenprijs afhankelijk van diverse factoren zoals o.a. de branche waarin u actief bent, de regio waarin u de producten/diensten wilt gaan aanbieden, de concurrentie etc.

Kortom; adviseren is maatwerk en onmogelijk vast te leggen in een standaardprocedure. Om toch een indruk te krijgen van mijn werkwijze zult u telefonisch of via e-mail contact met mij moeten opnemen. Afhankelijk van o.a. uw hulpvraag, uw onderneming, de branche waarin u actief bent etc., kan ik u een meer gedetailleerde indruk van mijn werkwijze geven.

Graag wat meer tekst en uitleg over een mogelijke oplossing voor een specifiek (organisatorisch) probleem?; neem dan vrijblijvend contact met mij op. De manieren waarop u contact met mij kunt opnemen staan vermeldt onder het tabblad 'contact'.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies

Tarieven

Geen onnodig ingewikkelde tariefstructuur maar een vast tarief van €42.85 per uur voor alle voorkomende werkzaamheden.

Opmerkingen

Zoals u aan mijn tarieven kunt zien, breng ik geen jaarlijkse kosten in rekening en bied ik geen abonnementen aan. Dit vanwege het simpele feit dat geen enkel advies gelijk is aan welk ander advies dan ook!.

Omdat ik voorstander ben van een eerlijk product tegen een eerlijke prijs wordt er niet afgerond op hele of halve uren, maar worden declarabele minuten bij u in rekening gebracht. Ben ik 10 minuten voor u aan het werk geweest, dan worden er ook 10 minuten in rekening gebracht en geen minuut meer!.

U wilt geen verrassingen achteraf en graag voordat ik voor u aan het werk ga weten hoeveel het werk uiteindelijk gaat kosten?; in dat geval kunt u mij vragen om een offerte.


❖ Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW ❖

Acties

Hoeveel ben ik waard?Kosteloos:
uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven volledig in kaart gebracht

QuickscanKosteloos:
uw jaar-en resultatenrekening doorgelicht op de meest vitale punten

Mystery GuestKosteloos:
een procedure naar keuze doorgelicht vanuit het perspectief van de klant

OverzichtOverzicht:
van alle acties


Publica-
ties

Zelfstandigen-
aftrek:Zelfstandigen-
aftrek:

van A to Z

Hfd 3Hfd 3:
urencriterium

Nieuwsbrieven:Nieuwsbrieven:
vlot op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fiscaal Q4-2017Fiscaal Q4-2017

OverzichtOverzicht:
van alle publica-
ties