LUCIAN

Penseur

Debiteurenbeheer

Op tijd actie ondernemen = meer rendement uit uw onderneming genereren

Hoe moeilijk kan dat nou zijn?, dat is toch iets wat je er vrij gemakkelijk bij zou moeten kunnen doen?.

Qua moeilijkheidsgraad hoef je inderdaad geen 'rocketscientist' te zijn wil je je debiteuren kunnen beheren; qua er even bij doen zou dit inderdaad mogelijk moeten zijn, ware het niet dat:

❖ De gemiddelde ondernemer al tussen de 8 en 12 uur per dag bezig is met het runnen van zijn onderneming en daarna echt geen energie meer over heeft om nog eens achter zijn debiteuren aan te vangen.

❖ De moeilijkheid van debiteurenbeheer niet zozeer zit in het creëren van een degelijke betalingsherinnering maar meer in het op tijd richting de klant krijgen van diezelfde herinnering; kort door de bocht, het organiseren van het debiteurenbeheer.

LUCIAN kan u voor een bescheiden vergoeding heel veel uit handen nemen en er op een professionele wijze voor zorgen dat u vlotter over uw geld beschikt.

Mijn dienstverlening is modulair opgebouwd zodat u desgewenst vrij eenvoudig extra diensten kunt afnemen of diensten weer in eigen beheer kunt gaan uitvoeren. De modules waaruit het onderdeel debiteurenbeheer bestaat zijn:

Debiteurenbewaking ; kort door de bocht de bewaking van de betalingstermijnen van uitstaande verkoopfacturen.

Opvolging ; oftewel, het indien nodig opstellen en verzenden van betalingsherinneringen.

Voor wat betreft de module opvolging kunt u kiezen voor een klassieke (schriftelijke) herinnering, een digitale herinnering of een combinatie van beide. Daarnaast kunt u herinneringen laten verzorgen in uw eigen huisstijl maar ook kiezen voor verzending in de LUCIAN-huisstijl. Tenslotte is het mogelijk de geldstroom via LUCIAN te laten lopen (de gegevens van de derdenrekening van LUCIAN worden in dat geval vermeldt op de betalingsherinnering) of gewoon via uw eigen zakelijke IBAN.

Heeft u wel het gevoel dat er het een en ander verbeterd kan worden aan de organisatie van uw debiteurenbeheer maar weet u niet waar te beginnen?. Uiteraard ben ik bereid u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden en gezamenlijk te bekijken hoe u uw debiteurenbeheer op het gewenste peil krijgt.

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie toch nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies

Tarieven

Debiteurenbewaking

Facturen per jaar Per factuur
1-<1.000 €0,27
1.000-<2.000 €0,23
2.000-<4.000 €0,20
4.000-<8.000 €0,18
>8.000 €0,17

Opvolging

Soort Per stuk/contact
Klassiek (schriftelijk) €2,14
Digitaal (e-reminder) €1,84
Telefonische opvolging €1,53
Combinatiekorting 15% over totaalbedrag

Opmerkingen

Opvolging:
Tarieven zijn inclusief briefpapier en enveloppen. Wanneer u zelf zorgt voor het drukwerk, ontvangt u 5% korting op de klassieke herinnering.

Kosten in rekening brengen bij uw afnemer:
Meestal is het mogelijk de kosten die u maakt in het kader van opvolging in rekening te brengen bij uw afnemer. De enige voorwaarde is dat de mogelijkheid daartoe opgenomen moet zijn in uw betalingsvoorwaarden en dat uw afnemers bekend zijn c.q. akkoord gegaan zijn met deze voorwaarden.

Komt u er toch niet helemaal zelf uit?; in dat geval kunt u mij om een offerte vragen. Dan weet u precies wat mijn dienstverlening u zal gaan kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.


❖ Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & portokosten ❖

Debiteu-
ren

Herinnering ontvangen?Herinnering ontvangen?
Lees hier wat u moet doen...

FAQVeelgestelde vragen
en antwoorden over debiteurenbeheer


Acties

Hoeveel ben ik waard?Kosteloos:
uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven volledig in kaart gebracht

QuickscanKosteloos:
uw jaar-en resultatenrekening doorgelicht op de meest vitale punten

Mystery GuestKosteloos:
een procedure naar keuze doorgelicht vanuit het perspectief van de klant

OverzichtOverzicht:
van alle acties


Publica-
ties

Zelfstandigen-
aftrek:Zelfstandigen-
aftrek:

van A to Z

Hfd 3Hfd 3:
urencriterium

Nieuwsbrieven:Nieuwsbrieven:
vlot op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fiscaal Q4-2017Fiscaal Q4-2017

OverzichtOverzicht:
van alle publica-
ties