LUCIAN

Penseur

Tax

Fiscale aangiften & advies

Moeite met het doorgronden van de wet op de inkomstenbelasting, niet helemaal thuis in de wirwar van regels omtrent omzetbelasting of op zoek naar antwoord op de vraag of het fiscaal aantrekkelijk is een actief op te nemen op de balans of juist buiten de balans te houden?.
Een gedegen fiscale basis, up-to-date gehouden door permanente educatie, zorgt ervoor dat ik u met vrijwel iedere fiscale hulpvraag kan helpen!.

U kunt bij mij terecht voor advies en het verzorgen van aangiften wanneer u te maken heeft of krijgt met de volgende belastingen:

❖ Inkomstenbelasting
❖ Vennootschapsbelasting
❖ Loonbelasting
❖ Omzetbelasting
❖ Dividendbelasting

Naast bovenstaande belastingwetten beschik ik over uitgebreide kennis en kunde omtrent de succesiewet (schenk-en erfrecht), mocht u daaromtrent advies en/of begeleiding nodig hebben dan kunt u dus ook bij mij terecht.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies

Tarieven

Geen onnodig ingewikkelde tariefstructuur maar een vast tarief van €42.85 per uur voor alle voorkomende werkzaamheden.

Opmerkingen

Zoals u aan mijn tarieven kunt zien, breng ik geen jaarlijkse kosten in rekening en bied ik geen abonnementen aan. Dit vanwege het simpele feit dat geen enkele aangifte gelijk is aan welke andere aangifte dan ook en geen enkel advies gelijk is aan welk ander advies dan ook!.

Omdat ik voorstander ben van een eerlijk product tegen een eerlijke prijs wordt er niet afgerond op hele of halve uren, maar worden declarabele minuten bij u in rekening gebracht. Ben ik 10 minuten voor u aan het werk geweest, dan worden er ook 10 minuten in rekening gebracht en geen minuut meer!.

U wilt geen verrassingen achteraf en graag voordat ik voor u aan het werk ga weten hoeveel het werk uiteindelijk gaat kosten?; in dat geval kunt u mij vragen om een offerte.


❖ Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW ❖

Acties

Hoeveel ben ik waard?Kosteloos:
uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven volledig in kaart gebracht

QuickscanKosteloos:
uw jaar-en resultatenrekening doorgelicht op de meest vitale punten

Mystery GuestKosteloos:
een procedure naar keuze doorgelicht vanuit het perspectief van de klant

OverzichtOverzicht:
van alle acties


Publica-
ties

Zelfstandigen-
aftrek:Zelfstandigen-
aftrek:

van A to Z

Hfd 3Hfd 3:
urencriterium

Nieuwsbrieven:Nieuwsbrieven:
vlot op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fiscaal Q4-2017Fiscaal Q4-2017

OverzichtOverzicht:
van alle publica-
ties