LUCIAN

Penseur

Belastingen

Belasting betalen tot een minimum beperken

Een jaarlijks terugkerend tafereel; het invullen van de aangifte inkomstenbelasting!. Tegenwoordig heeft de belastingdienst het allemaal een stuk gemakkelijker gemaakt door uw aangifte alvast deels in te vullen maar daarmee wordt het natuurlijk niet plotsklaps een eenvoudige klus.

Eigenlijk zou u zichzelf doorlopend op de hoogte moeten blijven houden van de ontwikkelingen, wilt u echt het maximale halen uit uw aangifte. Natuurlijk is dat voor de meesten onder ons geen haalbare kaart, u heeft immers wel wat anders te doen!.

Waarom zou u het ook allemaal zelf doen?. LUCIAN kan u regelmatig op de hoogte houden van de meest recente fiscale ontwikkelingen en past indien nodig uw fiscale huishouding hierop aan. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat het verstandig is de voorlopige aanslag halverwege het jaar aan te passen of dat het nodig is de toeslagen aan te passen wegens wijzigingen in uw inkomen.

In plaats van permanente controle over uw fiscale huishouding kunt u mij natuurlijk ook inschakelen wanneer u bijvoorbeeld eenmalig uw aangifte inkomstenbelasting verzorgd wenst te hebben.

Kort door de bocht kan ik u doorlopend en/of eenmalig bijstaan wanneer de volgende zaken bij u de revue passeren:

❖ Verzorgen aangifte inkomstenbelasting;
❖ Aanvragen of aanpassen voorlopige aanslag inkomstenbelasting;
❖ Aanvragen of aanpassen toeslagen (zorg, huur, kinderopvang);
❖ Aanvragen of aanpassen kindgebonden budget;
❖ Verzorgen aangifte erfbelasting.

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies

Tarieven

Abonnement

Met een abonnement bent u ten allen tijde verzekerd van de meest optimale fiscale huishouding. Wanneer u een abonnement afsluit bij LUCIAN zit daarin verwerkt:

❖  Het jaarlijks verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting;
❖  Het indien nodig aanvragen en/of aanpassen van uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting, toeslagen en/of kindgebonden budget;
❖  Het indien nodig verzorgen van een aangifte erfbelasting.

Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal mijn nieuwsbrief waarin ik voor u de meest relevante fiscale ontwikkelingen uiteenzet en kom ik 1x per kalenderjaar bij u op bezoek om even bij te praten en indien nodig te informeren of u nog ergens hulp bij nodig heeft.

Wanneer u besluit een abonnement af te sluiten kost u dit €21,40 per kwartaal met een minimumcontractduur van 1 jaar.

Eenmalig

Wanneer u niet langdurig aan een abonnement wilt vastzitten, kunt u natuurlijk ook eenmalig bij mij terecht voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen of wijzigen van uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting etc.

Het tarief is afhankelijk van omvang en soort werkzaamheden. Na een persoonlijk gesprek waarin u mij uw wensen kenbaar kunt maken, ontvangt u een offerte op basis waarvan u kunt besluiten zaken met mij te gaan doen (of niet natuurlijk!).


❖ Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW ❖

Acties

Hoeveel ben ik waard?Kosteloos:
uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven volledig in kaart gebracht

QuickscanKosteloos:
uw jaar-en resultatenrekening doorgelicht op de meest vitale punten

Mystery GuestKosteloos:
een procedure naar keuze doorgelicht vanuit het perspectief van de klant

OverzichtOverzicht:
van alle acties


Publica-
ties

Zelfstandigen-
aftrek:Zelfstandigen-
aftrek:

van A to Z

Hfd 3Hfd 3:
urencriterium

Nieuwsbrieven:Nieuwsbrieven:
vlot op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fiscaal Q4-2017Fiscaal Q4-2017

OverzichtOverzicht:
van alle publica-
ties