Financiële administratie/boekhouding


Actueel, objectief & betrouwbaar

Het werken aan de financiële administratie is voor de doorsnee ondernemer een noodzakelijk kwaad; met de nodige tegenzin worden periodiek cijfers in een softwarepakket gestampt om daarna weer snel de normale dagelijkse werkzaamheden te kunnen hervatten.

Voor de cijfer-enthousiastelling, waar ik mezelf onder schaar, is de boekhouding een startpunt van waaruit toegewerkt kan worden naar een ideaalsituatie.

De ideaalsituatie is de toestand waarin de verhouding inspanning/rendement het meest optimaal is en deze toestand bereikt u nooit wanneer u niet beschikt over een gedegen en betrouwbare administratie. Ongeacht de markt waarin u actief bent, het beschikken over betrouwbare cijfers maakt of breekt uw onderneming.

Ik kan de volgende bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming:

Uitbesteden boekhouding

U levert uw documenten schriftelijk en/of digitaal aan en ik verwerk deze tot een bruikbare administratie of verwerk ze in een softwarepakket naar keuze.

Boekhouding op locatie

Ik kom in dit geval op uw werkplek de administratie bijwerken.

Boekhouding in eigen beheer

Ik zet in dit geval de gehele administratie voor u op, welke u vervolgens zelf gaat beheren.

Controle boekhouding

Het controleren van de door u zelf beheerde administratie.

Wegwerken van achterstanden

Simpelweg geen tijd gehad om alles bij te houden en inmiddels bedolven onder het papierwerk; ik kan u helpen de opgelopen achterstand in te halen.

Ontdek ook de voordelen van het werken met een specialist en werk samen met mij aan het succes van uw onderneming!
LUCIAN werkt o.a. met:
exact   afas   snelstart   rompslomp   e-boekhouden   informer  
Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies