Denk in Oplossingen

Belastingadviseur


Zakelijk de belastingdruk zo laag mogelijk houden

Moeite met het doorgronden van de wet op de inkomstenbelasting, niet helemaal thuis in de wirwar van regels omtrent omzetbelasting of op zoek naar antwoord op de vraag of het fiscaal aantrekkelijk is een actief op te nemen op de balans of juist buiten de balans te houden?
Een gedegen fiscale basis, up-to-date gehouden door permanente educatie, zorgt ervoor dat ik u met vrijwel iedere fiscale hulpvraag kan helpen!

U kunt bij mij terecht voor advies en het verzorgen van aangiften wanneer u te maken heeft of krijgt met de volgende belastingen:

Inkomstenbelasting

Loonbelasting

Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting

Dividendbelasting


Naast bovenstaande belastingwetten beschik ik over uitgebreide kennis en kunde omtrent de succesiewet (schenk-en erfrecht), mocht u daaromtrent advies en/of begeleiding nodig hebben dan kunt u dus ook bij mij terecht.
Privé de belastingdruk zo laag mogelijk houden

Een jaarlijks terugkerend tafereel; het invullen van de aangifte inkomstenbelasting! Tegenwoordig heeft de belastingdienst het allemaal een stuk gemakkelijker gemaakt door uw aangifte alvast deels in te vullen maar daarmee wordt het natuurlijk niet plotsklaps een eenvoudige klus.

Eigenlijk zou u zichzelf doorlopend op de hoogte moeten blijven houden van de ontwikkelingen, wilt u echt het maximale halen uit uw aangifte. Natuurlijk is dat voor de meesten onder ons geen haalbare kaart, u heeft immers wel wat anders te doen!

Waarom zou u het ook allemaal zelf doen? LUCIAN kan u regelmatig op de hoogte houden van de meest recente fiscale ontwikkelingen en past indien nodig uw fiscale huishouding hierop aan. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat het verstandig is de voorlopige aanslag halverwege het jaar aan te passen of dat het nodig is de toeslagen aan te passen wegens wijzigingen in uw inkomen.

In plaats van permanente controle over uw fiscale huishouding kunt u mij natuurlijk ook inschakelen wanneer u bijvoorbeeld eenmalig uw aangifte inkomstenbelasting verzorgd wenst te hebben.

Kort door de bocht kan ik u doorlopend en/of eenmalig bijstaan wanneer de volgende zaken bij u de revue passeren:

Verzorgen aangifte inkomstenbelasting

Aanvragen of aanpassen voorlopige aanslag inkomstenbelasting

Aanvragen of aanpassen toeslagen (zorg, huur, kinderopvang)

Aanvragen of aanpassen kindgebonden budget

Verzorgen aangifte erfbelasting


Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies