Acties


Try before you buy!

Ik kan me heel goed voorstellen dat u voorzichtig te werk gaat wanneer het gaat om het uitbesteden van diensten die met uw financiën te maken hebben. Om de drempel enigszins te verlagen biedt LUCIAN (introductie)acties aan zodat u kosteloos en zonder verplichtingen de diensten kunt uitproberen.

❖ Quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's

Uw accountant eenmalig double checken of gewoon benieuwd naar wat mijn dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?
De quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's richt zich op uw jaarrekening en resultatenrekening en licht deze door op de meest vitale punten. Zo krijgt u kosteloos een objectief beeld van de huidige stand van zaken.
Meer info...

❖ Mystery Guest

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe een afnemer het zaken doen met uw organisatie ervaart maar er nog nooit praktische invulling aan gegeven?
Ik bied u eenmalig, kosteloos en zonder verdere verplichtingen de mogelijkheid gebruik te maken van 'Mystery Guest by LUCIAN'
Meer info...

❖ Hoeveel ben ik waard?

LUCIAN biedt u eenmalig volledig zicht op uw vermogenspositie. Uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven worden volledig in kaart gebracht zodat u kosteloos antwoord krijgt op de vraag; hoeveel ben ik waard?
Meer info...

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies