Denk in Oplossingen

Acties


Try before you buy!

Ik kan me heel goed voorstellen dat u voorzichtig te werk gaat wanneer het gaat om het uitbesteden van diensten die met uw financiën te maken hebben. Om de drempel enigszins te verlagen biedt LUCIAN (introductie)acties aan zodat u kosteloos en zonder verdere verplichtingen de diensten kunt uitproberen.

Starterspakket


Als startend ondernemer wil je graag een goede start maken en dat kan niet wanneer je direct met onduidelijke en hoge aanloopkosten te maken krijgt.
Speciaal voor de starter, die geld en tijd vrij wil houden om te investeren in zijn onderneming, heb ik het Starterspakket ontwikkeld.

Meer info...

Quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's


Uw accountant eenmalig double checken of gewoon benieuwd naar wat mijn dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?
De quickscan bedrijfseconomische kengetallen & ratio's richt zich op uw jaarrekening (balans en resultatenrekening) en licht deze door op de meest vitale punten. Zo krijgt u kosteloos een objectief beeld van de huidige stand van zaken.

Meer info...

Mystery Guest


Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe een afnemer het zaken doen met uw organisatie ervaart maar er nog nooit praktische invulling aan gegeven?
Ik bied u eenmalig, kosteloos en zonder verdere verplichtingen de mogelijkheid gebruik te maken van 'Mystery Guest by LUCIAN'

Meer info...

Hoeveel ben ik waard?


LUCIAN biedt u eenmalig volledig zicht op uw vermogenspositie. Uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven worden volledig in kaart gebracht zodat u kosteloos antwoord krijgt op de vraag; hoeveel ben ik waard?

Meer info...

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies