Accounting

  
Van het verzorgen van uw financiële administratie tot het verstrekken van bedrijfseconomisch advies; van het opzetten en beheersen van uw administratieve organisatie tot kostprijscalculatie en investeringsselectie. Met LUCIAN haalt u een betaalbare professional in huis die uw behoeften inventariseert, op maat invult en van A tot Z verzorgd.
Meer info...

Credit

  
De processen die verband houden met uw inkomende geldstromen behoren tot de meest vitale processen binnen uw organisatie. Zonder gestructureerde inkomende geldstromen immers geen cashflow en geen middelen om uw overige processen draaiende te houden. Met LUCIAN haalt u een betaalbare professional in huis die uw behoeften inventariseert, op maat invult en van A tot Z verzorgd.
Meer info...

Tax

  
Moeite met het doorgronden van de wet op de inkomstenbelasting, niet helemaal thuis in de wirwar van regels omtrent omzetbelasting of op zoek naar antwoord op de vraag of het fiscaal aantrekkelijk is een actief op te nemen op de balans of juist buiten de balans te houden?
Een gedegen fiscale basis, up-to-date gehouden door permanente educatie, zorgt ervoor dat ik u met vrijwel iedere fiscale hulpvraag kan helpen!
Meer info...

Detachering

  
Behoefte aan (extra) mankracht vanwege het (tijdelijk) uitvallen van een medewerker, dreigt een omvangrijk project niet op tijd opgeleverd te kunnen worden of moet u acuut extra drukte opvangen?

LUCIAN zorgt voor de juiste man op de juiste plaats!
Meer info...