Bedrijfseconomisch advies


Onafhankelijk en objectief

LUCIAN ondersteunt ondernemers in hun streven naar optimalisatie van het rendement. Dit ondersteunen kan op diverse manieren, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 Het bepalen van de consumentenprijs van een nieuw product welke u voornemens bent uit te gaan zetten in een sterk bezette markt.
 Het selecteren van de meest gunstige financiering, wanneer u bijvoorbeeld een nieuw productiemiddel extern wilt gaan financieren.

Het verstrekte advies en de manier waarop het advies tot stand komt, is afhankelijk van uw hulpvraag. Zo is het bepalen van een consumentenprijs afhankelijk van diverse factoren zoals o.a. de branche waarin u actief bent, de regio waarin u de producten/diensten wilt gaan aanbieden, de concurrentie etc.

Kortom; adviseren is maatwerk en onmogelijk vast te leggen in een standaardprocedure. Om toch een indruk te krijgen van mijn werkwijze zult u telefonisch of via e-mail contact met mij op moeten nemen. Afhankelijk van o.a. uw hulpvraag, uw onderneming, de branche waarin u actief bent etc., kan ik u een meer gedetailleerde indruk van mijn werkwijze geven.

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies