Debiteurenbeheer


Op tijd actie ondernemen = meer rendement uit uw organisatie genereren

Hoe moeilijk kan dat nou zijn?, dat is toch iets wat je er vrij gemakkelijk bij zou moeten kunnen doen?

Qua moeilijkheidsgraad hoef je inderdaad geen 'rocketscientist' te zijn wil je je debiteuren kunnen beheren; qua er even bij doen zou dit inderdaad mogelijk moeten zijn, ware het niet dat:

 De gemiddelde ondernemer al tussen de 8 en 12 uur per dag bezig is met het runnen van zijn onderneming en daarna echt geen energie meer over heeft om ook nog eens achter zijn debiteuren aan te vangen.
 De moeilijkheid van debiteurenbeheer niet zozeer zit in het creëren van een degelijke betalingsherinnering maar meer in het op tijd richting de klant krijgen van diezelfde herinnering; kort door de bocht, het organiseren van het debiteurenbeheer.

LUCIAN kan u voor een bescheiden vergoeding heel veel uit handen nemen en er op een professionele wijze voor zorgen dat u vlotter over uw geld beschikt.

Mijn dienstverlening is modulair opgebouwd zodat u desgewenst vrij eenvoudig extra diensten kunt afnemen of diensten weer in eigen beheer kunt gaan uitvoeren. De modules waaruit het onderdeel debiteurenbeheer bestaat zijn:

 Debiteurenbewaking; kort door de bocht de bewaking van de betalingstermijnen van uitstaande verkoopfacturen.
 Opvolging; oftewel, het indien nodig opstellen en verzenden van betalingsherinneringen.

Voor wat betreft de module opvolging kunt u kiezen voor een klassieke (schriftelijke) herinnering, een digitale herinnering of een combinatie van beide. Daarnaast kunt u herinneringen laten verzorgen in uw eigen huisstijl maar ook kiezen voor verzending in de LUCIAN-huisstijl. Tenslotte is het mogelijk de geldstroom via LUCIAN te laten lopen (de gegevens van de derdenrekening van LUCIAN worden in dat geval vermeldt op de betalingsherinnering) of gewoon via uw eigen (zakelijke) IBAN.

Heeft u wel het gevoel dat er het een en ander verbeterd kan worden aan de organisatie van uw debiteurenbeheer maar weet u niet waar te beginnen? Uiteraard ben ik bereid u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden en gezamenlijk te bekijken hoe u uw debiteurenbeheer op het gewenste peil krijgt .

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies