Administratie

  
Hoeveel mensen hebben geen spreekwoordelijke 'boodschappenkrat' waar de rekeningen en andere post in verdwijnen en waar vervolgens amper meer naar omgekeken wordt?

Zicht op het hier en nu begint met het organiseren van uw administratie; kort door de bocht, orde scheppen in de chaos.

LUCIAN helpt u zicht te krijgen op uw inkomsten en uitgaven, bezittingen en schulden waardoor u kunt werken aan een gezonde financiële toekomst!
Meer info...

Incasso

  
Niet uitsluitend ondernemers die te maken krijgen met onwillende debiteuren kunnen bij LUCIAN terecht maar ook particulieren die met vergelijkbare problemen te maken krijgen, vinden in mij een vakkundige professional; een professional die kan helpen de ontstane problemen op te lossen.

Effectief incasseren op basis van no cure no pay doe je met LUCIAN. Waar 'no cure' ook daadwerkelijk 'no pay' betekent.
Meer info...

Belastingen

  
Waarom alles in eigen beheer houden wanneer LUCIAN u ook regelmatig kan informeren over de meest recente fiscale ontwikkelingen en indien nodig uw fiscale huishouding hierop aan kan passen? Zo kan het bijvoorbeeld verstandig zijn de voorlopige aanslag inkomstenbelasting of toeslagen die u ontvangt gedurende het jaar aan te passen wegens wijzigingen in uw inkomsten.

Aangifte inkomstenbelasting, voorlopige aanslag inkomstenbelasting, toeslagen en erfbelasting; uw fiscale zaken tot in de puntjes verzorgd!
Meer info...

Ontzorger

  
U kunt ervoor kiezen uw schouders te laten hangen of u recht uw rug en gaat de confrontatie aan met hetgeen u uit uw slaap houdt. Nou kunt u zich natuurlijk over praktisch alles zorgen maken dus is vorenstaande misschien wat te abstract. Een aantal praktische voorbeelden waarbij mijn dienstverlening van meerwaarde zou kunnen zijn is dan misschien wel handig.
Meer info...