Belastingen


Belasting betalen tot een minimum beperken

Een jaarlijks terugkerend tafereel; het invullen van de aangifte inkomstenbelasting! Tegenwoordig heeft de belastingdienst het allemaal een stuk gemakkelijker gemaakt door uw aangifte alvast deels in te vullen maar daarmee wordt het natuurlijk niet plotsklaps een eenvoudige klus.

Eigenlijk zou u zichzelf doorlopend op de hoogte moeten blijven houden van de ontwikkelingen, wilt u echt het maximale halen uit uw aangifte. Natuurlijk is dat voor de meesten onder ons geen haalbare kaart, u heeft immers wel wat anders te doen!

Waarom zou u het ook allemaal zelf doen? LUCIAN kan u regelmatig op de hoogte houden van de meest recente fiscale ontwikkelingen en past indien nodig uw fiscale huishouding hierop aan. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat het verstandig is de voorlopige aanslag halverwege het jaar aan te passen of dat het nodig is de toeslagen aan te passen wegens wijzigingen in uw inkomen.

In plaats van permanente controle over uw fiscale huishouding kunt u mij natuurlijk ook inschakelen wanneer u bijvoorbeeld eenmalig uw aangifte inkomstenbelasting verzorgd wenst te hebben.

Kort door de bocht kan ik u doorlopend en/of eenmalig bijstaan wanneer de volgende zaken bij u de revue passeren:

 Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 Aanvragen of aanpassen voorlopige aanslag inkomstenbelasting
 Aanvragen of aanpassen toeslagen (zorg, huur, kinderopvang)
 Aanvragen of aanpassen kindgebonden budget
 Verzorgen aangifte erfbelasting

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies