Incasso


Persoonlijk, direct, no cure no pay

Niet uitsluitend ondernemers die te maken krijgen met onwillende debiteuren kunnen bij LUCIAN terecht maar ook particulieren die met soortgelijke problemen te maken krijgen, vinden in mij een vakkundige professional; een professional die kan helpen de ontstane problemen op te lossen.

Wanneer mijn dienstverlening doorslaggevend zou kunnen zijn?; bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

Alimentatie


U heeft te maken met een ex-partner die onwillig blijkt de door de rechterlijke macht vastgestelde partner en/of kinderalimentatie te betalen. Uiteraard komt u dan in eerste instantie bij het LBIO terecht maar ook zij kunnen regelmatig geen potten breken zelfs met een beschikking van de rechtbank in de hand. Op het moment dat u helemaal vastloopt en de mogelijkheden volledig benut lijkt te hebben, kunt u nog altijd gebruik maken van mijn ‘no cure no pay’ oplossingen.

Huurincasso


Een nieuwe woning gekocht en uw oude nog niet verkocht. In de tussentijd heeft u besloten de woning te verhuren echter uw huurder stopt met betalen of vertrekt met de noorderzon terwijl de huurovereenkomst nog enkele maanden doorloopt. Uiteraard gaat u dan in eerste instantie zelf uw huurder herinneren aan zijn verplichtingen, echter komt het regelmatig voor dat dit niet voldoende blijkt. Wanneer dit niet voldoende blijkt, wil een sommatie van LUCIAN nog wel eens schot in de zaak brengen.

Geldleningen


De traditionele onderhandse lening aan een familielid of ‘vriend’ die vervolgens ‘geheel onverwacht’ krap komt te zitten en het geleende geld niet terug kan betalen. Vaak blijkt er nog wel het een en ander mogelijk te zijn wanneer ik me ermee ga bemoeien.

Bovenstaande situaties zijn zo maar wat voorbeelden die u vrij kunt vertalen naar uw eigen situatie; hoe uw situatie er ook uitziet.

LUCIAN kan voor u het verschil maken!

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies