Denk in Oplossingen

Financiële hulp


Werken aan een financieel gezonde toekomst

Wat als u uw geldzorgen nou eens met iemand kon delen, die u zou kunnen helpen met het oplossen van de problemen die spelen en u op weg zou kunnen helpen naar een gezonde financiële toekomst, richting (wellicht) financiële onafhankelijkheid? Dat zou heel veel energie en kopzorgen schelen; energie en rust die u zou kunnen investeren in zaken die er zakelijk e/o privé echt toe doen!

Bewindvoering

Beschermingsbewind komt in beeld wanneer u door omstandigheden (tijdelijk) niet meer in staat bent (een deel van) uw eigen financiële belangen te behartigen. In dat geval kunt u, of LUCIAN namens u, bewind aanvragen bij de kantonrechter.
Meer info >>>

Schuldhulpverlening

Wanneer u bij mij komt met een schuldhulpvraag is er over het algemeen al sprake van een zorgwekkende situatie. Doorgaans komt u niet bij mij wanneer u €200 verschuldigd bent aan een familielid of leverancier maar pas wanneer de schuldenlast dermate hoog opgelopen is dat u zich er zelf geen raad meer mee weet. Hoe ik u er bovenop kan helpen?
Meer info >>>

Budgetbeheer-en coaching

Budgetbeheer-en coaching komt in beeld wanneer u het beheer over uw financiën (tijdelijk) niet (meer) zelf kunt verzorgen en er ondersteuning bij nodig heeft. Deze ondersteuning kan van tijdelijke maar ook van meer permanente aard zijn. Doel is uiteindelijk dat u binnen afzienbare tijd zelf (weer) het beheer over uw financiën overneemt, het stukje coaching waar ik u mee begeleid helpt u dit doel te bereiken.
Meer info >>>

Financiële planning

Financiële planning is de volgende stap in de evolutie van een zorgwekkende financiële toestand naar een gezonde financiële toekomst. Hoe deze toekomst er voor u uitziet is afhankelijk van uw mogelijkheden, uw wensen en uw bereidwilligheid hard te werken richting financiële onafhankelijkhied.
Meer info >>>

Bedankt voor uw interesse en het beschikbaar stellen van uw tijd. Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog met vragen zitten, dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,


Andries Luchies